Booking

Overnatting

Hønehuset

I Hønehuset er det plass for inntil 3 personer. Det er ett soverom med 2 senger og en sovesofa i stua. Stue med kjøkkenkrok. Det er kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter/vannkoker og TV tilknyttet kabel-tv nett. Wifi. Bad med WC og dusj i nabo bygg (ca 20 meter). Ute platting med hagemøbler og grill.
Det ikke er tillatt med husdyr.

Martinstua

Her på Brunvall Gård leier vi ut et eget sommerhus med plass for inntil 8 personer. I huset er det eget kjøkken med komfyr, kombiskap, kaffetrakter, oppvaskmaskin. Fullt utstyrt kjøkken for selvhushold. TV tilknyttet kabel-tv nett. Wifi. Det er 4 soverom, et soverom med køyeseng og 3 soverom med to enkelt senger.Egen tv-stue i andre etasje. Det er puter og dyner til 8 personer. Eget sengetøy/håndkle kan medbringes eller leies hos oss. Det er bad med WC , dusj og vaskemaskin. Uteplass med hagemøbler og grill.

Leiligheter

Her på Brunvall Gård kan vi tilby 6 leiligheter. Det er overnattingsplass for 4-6 personer. Dette er fordelt på 2 soverom i 2. etasje med plass til 2 i hvert soverom, og en sovesofa i oppholdsrom i 1. etasje med plass til 2 personer. Det er dyner og puter til 6 personer, sengetøy/håndkle kan medbringes eller leies hos oss. Det er bad i 2. etasje med WC og dusj.

Kjøkkenkrok godt utstyrt for selvhusholdning, kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, komfyr og kaffetrakter/vannkoker.

Stor terasse med hagemøbler. Uteplass med griller og benker utenfor alle leilighetene. TV tilknyttet kabel-tv nett i alle leilighetene. Wifi.

Email: mail@brunvall.com
© Brunvall Gård

Brunvallveien 16, Brunvall Gård
Brunvall, N-3294 Stavern, Norway
Phone: +47 3319 5535 /
+47 9972 1735