Aktiviteter

Nærområdet rundt Brunvall Gård byr på mange flotte turer, aktiviteter og opplevelser.

Minigolf

I 2019 satt vi opp minigolfbanen vår. Vi har en 12 hulls bane, med god plass og morsomme hindre. Her kan du spille det kjente og kjære spillet med hele familien. Minigolfbanen er åpen i kafeens åpningstider, hvor man hendende seg for å spille. 

Vi kan åpne banen for grupper på minimum 8 personer, etter avtale. Send oss en mail minst en dag i forveien, så finner en løsning.
Jente som spiller mingolf
Jente som spiller putgolf med ball

Fotballgolf

Dette er en kombinasjon av fotball og golf som spilles utendørs på vårt område. I likhet med golf, er målet å få ballen ned i et hull på færrest mulig spark. 

Vi har spesiallagde fotballgolf-hinder, som ballen skal gjennom, noe som er med på å gjøre sporten spennende og unik. I fotballgolf spilles ballen med føttene, fotballer i størrelse 4 eller 5 brukes. Henvend dere i kafeen for å få fotballer og score board! 

Fotball og golf er i dag noen av verdens mest populære idretter, og kanskje fotballgold har potensial til å bli en like stor folkesport? 

Vi kan åpne banen for grupper på minimum 8 personer, etter avtale. Send oss en mail minst en dag i forveien, så finner en løsning.

Kyststien

Vandre langs den vakre kyststien. Den er 35 km lang og går mellom Stavern og Ødegården nord for Helgeroa. Kyststien går gjennom variert landskap; fra nakne svaberg til sandstrender, grunne viker og gjennom ulike typer skog. Stien går forbi Brunvall gård, hvor man gjerne kan stikke innom i Kafeen, når den er åpen på sommerstid. En flott tur for liten og for stor. 

Overnatting i leilighetene på gården
Kunst fra kunstunstilling

Salgsutstilling

Salgsutstillingen på gården sommeren 2023 er det Nina Tærud Johansen som står for. Nina stiller ut mye unikt kunsthåndtverk for salg. Sjekk gjerne ut hennes facebook side: «Håndtverk i havgapet» for en liten smakebit.

Brunvall Gård ligger landlig til i Brunlanes, mellom Stavern og Helgeroa i Vestfold. Vi tilbyr overnatting i leiligheter og småhus hele året.

Vi anbefaler også

Barn som hopper i høy

Foldvik familiepark

I Foldvik Familiepark finner du, i tillegg til dyra, mer enn 40 aktiviteter. Sunne aktiviteter som kan friste og utfordre barn i alle aldre. 

MS Viksfjord med flere passasjerer

Stavern og Larvik event

Gode opplevelser, aktiviteter, kurs, konferanser og bespisning i unike og historiske lokaler.

Blomsterik hage med hvite blomster

Ingunnshage

Inngunss hage er en inspirerende hagevandring der du kan nyte vakre omgivelser og få ideer til eget hagerom. 

Båthavn med sjø og brygge

All onboard

Leverandør av gode opplevelser og minner.

Fossedrag i Laagen

Visit Larvik

Her kan du se alle de aktiviteter som lokalmiljøet kan tilby! Visit Larvik er det offisielle nettstedet for Larvik, Stavern og Lågendalen.

Svaberg i nærområdet med bølger som slår mot land

Visit Stavern

Opplev alle muligheter i Stavern – kunstnerbyen ved havet!

Glade dager

Kulturformidler og organisator for en lang rekke arrangementer i Sommerstavern.

Camping Larvik

Larvik Camping er et samarbeid mellom alle campingplassene i Larvik.