Dyne og pute

Alle overnattingsplasser har dyne og pute, men sengetøy og laken må medbringes / leies.

Sengetøy og håndkle

Sengetøy og håndkler kan medbringes, eller leies. Se pris for leie.

WiFi og Tv

Tilgang til WiFi og kabeltv er inkludert i prisen for oppholdet.

Sovepose/lakenpose

Det er ikke tillatt med sovepose, men lakenpose kan benyttes.

Utvask

Utvask kan utføres selv, eller så kan dette utføres av oss. Se pris for utvask.

 

Innsjekk

Innsjekk på våre overnattingssteder er  innenfor tidsrommet kl. 15.00-22.00 og utføres i resepsjon.

Det ikke er mulig å sjekke inn før kl. 15.00 uten at det er avtalt på forhånd.

Utsjekk

Utsjekk senest kl. 11.00 i resepsjon. Utvaskt må utført eller bestilt før utsjekk.

Hundehold

Enkelte enheter er forbeholdt dyrefritt. Ta kontakt om du ønsker  å ha med firbeint venn. Hunden må ikke være i annen etasje, samt møbler eller inne på soverom, fint om bur kan medbringes.

Martinstua

Sommerhus for inntil 8 personer

Martinstua er det gamle hovedhuset på gården, med sengeplass til 8 personer.

I husets første etasje er det gang, kjøkken, bad, stue med TV, samt 2 soverom. Kjøkkenet er godt utstyrt, har komfyr, kombiskap, kaffetrakter/vannkoker og oppvaskmaskin. Køyeseng er det på det ene soverommet, og 2 enkeltsenger på det andre. Badet har WC, dusj og vaskemaskin. Annen etasje rommer to soverom med 2 enkeltsenger på hvert, og en liten TV-stue. Det er dyner og puter til 8 personer, eget sengetøy/håndkle kan medbringes eller leies hos oss. Martinstua har tilgang til egen uteplass med hagemøbler og felles-grill. Kabel-TV og wifi er inkludert.

Det er mulig å ha med husdyr i Martinstua, men den skal kun oppholde seg i husets første etasje. Ikke i møbler eller senger. Følges ikke dette, kan det påløpe ekstra kostnader til rengjøring.

Ta kontakt på mail@brunvall.com.
for booking av overnatting.

4 soverom

8 personer

Småhus

6 idylliske små sommerhus for 4 personer

Her får du et idyllisk lite hus, disse er en kopi av det gamle hovedhuset. Småhusene er de nyeste tilskuddene på gården. Bygget i 2018 og 2021, og er på et plan. Allrommet har sofa, TV, spiseplass og kjøkken. Kjøkkenkroken er velutstyrt, har komfyr, kombiskap, kaffetrakter/vannkoker og oppvaskmaskin. Eget bad med toalett, dusj og vaskemaskin. Sengeplassene er fordelt på 2 soverom hvor det ene har køyeseng, og det andre to enkeltsenger. Det er også mulighet for ytterligere 2 sengeplasser på sovesofa i allrommet.

Det er dyner og puter til 4 personer, eget sengetøy/håndkle kan medbringes eller leies hos oss. Småhusene har egen uteplass med hagemøbler, samt uteområde med felles-griller. Kabel-tv og wifi er det i alle enhetene. Enkelte av disse er forbeholdt dyrefrie, ta kontakt ved spørsmål om dette.

Ta kontakt på mail@brunvall.com.
for booking av overnatting.

2 soverom

4 personer

Leiligheter

6 koselige leiligheter for 4 personer

Deler av låven er bygget om til 6 koselige leilighet med egen veranda.

I leilighetens første etasje er det kjøkken, sofa, TV og spiseplass. Kjøkkenkroken er velutstyrt, og har komfyr, kombiskap, kaffetrakter/vannkoker og oppvaskmaskin. Annen etasje rommer 2 soverom med 2 sengeplasser på hver og bad med dusj og WC. Det er også mulighet for ytterligere 2 sengeplasser på sovesofa i allrommet. Dyner og puter til 4 personer, eget sengetøy/håndkle kan medbringes eller leies hos oss.

Leiligheten byr på egen veranda, samt felles uteplass med benker og griller. Kabel-TV og wifi er inkludert i alle leilighetene.

Det er mulig å ha med husdyr i leilighetene, men disse skal kun oppholde seg i første etasje. Ikke i møbler eller senger. Følges ikke dette, kan det påløpe ekstra kostnader til rengjøring.

Ta kontakt på mail@brunvall.com.
for booking av overnatting.

2 soverom

4 personer

Brunvall Camping i Stavern tilbyr sesongplasser og døgnplasser for campingvogner, telt og bobiler

Veibeskrivelse

Brunvall Gård ligger landlig til i nærheten av Stavern i Vestfold, kun 15 mil fra Oslo. Her har du sjøen, svaberg, eikeskog og flotte turområder i umiddelbar nærhet.

Dame som hjelper en jente i resepsjon
Overnatting i leilighetene på gården