Dyne og pute

Alle overnattingsplasser har dyne og pute, men sengetøy og laken må medbringes / leies.

Sengetøy og håndkle

Sengetøy og håndkler kan medbringes, eller leies av for kr 115,- per person.

WiFi og Tv

Tilgang til WiFi og kabeltv er inkludert i prisen for oppholdet.

Sovepose/lakenpose

Det er ikke tillatt med sovepose, men lakenpose kan benyttes.

Utvask

Utvask kan utføres selv, eller så kan dette utføres av oss. 
– Småhus og leilighterer kr 550,-
– Martinstua kr 900,- 

Innsjekk

Innsjekk på våre overnattingssteder er  innenfor tidsrommet kl. 15.00-22.00 og utføres i resepsjon.

Det ikke er mulig å sjekke inn før kl. 15.00 uten at det er avtalt på forhånd.

Utsjekk

Utsjekk senest kl. 11.00 i resepsjon. Utvaskt må utført eller bestilt før utsjekk.

Hundehold

Enkelte enheter er forbeholdt dyrefritt. Ta kontakt om du ønsker  å ha med firbeint venn. Hunden må ikke være i annen etasje, samt møbler eller inne på soverom, fint om bur kan medbringes.

Martinstua

Sommerhus for inntil 8 personer

Martinstua er det gamle hovedhuset på gården, med sengeplass til 8 personer.

I husets første etasje er det gang, kjøkken, bad, stue med TV, samt 2 soverom. Kjøkkenet er godt utstyrt, har komfyr, kombiskap, micro, kaffetrakter/vannkoker og oppvaskmaskin. Køyeseng er det på det ene soverommet, og 2 enkeltsenger på det andre. Badet har WC, dusj og vaskemaskin. Annen etasje rommer to soverom med 2 enkeltsenger på hvert, og en liten TV-stue. Det er dyner og puter til 8 personer, eget sengetøy/håndkle kan medbringes eller leies hos oss. Martinstua har tilgang til egen uteplass med hagemøbler og felles-grill. Kabel-TV og wifi er inkludert.

Det er mulig å ha med husdyr i Martinstua, men den skal kun oppholde seg i husets første etasje. Ikke i møbler eller senger. Følges ikke dette, kan det påløpe ekstra kostnader til rengjøring.

Ta kontakt på mail@brunvall.com.
for booking av overnatting.

4 soverom

8 personer

Småhus

6 idylliske små sommerhus for 4 personer

Her får du et idyllisk lite hus, disse er en kopi av det gamle hovedhuset. Småhusene er de nyeste tilskuddene på gården. Bygget i 2018 og 2021, og er på et plan. Allrommet har sofa, TV, spiseplass og kjøkken. Kjøkkenkroken er velutstyrt, har komfyr, kombiskap, kaffetrakter/vannkoker og oppvaskmaskin. Eget bad med toalett, dusj og vaskemaskin. Sengeplassene er fordelt på 2 soverom hvor det ene har køyeseng, og det andre to enkeltsenger. Det er også mulighet for ytterligere 2 sengeplasser på sovesofa i allrommet.

Det er dyner og puter til 4 (6) personer, eget sengetøy/håndkle kan medbringes eller leies hos oss. Småhusene har egen uteplass med hagemøbler, samt uteområde med felles-griller. Kabel-tv og wifi er det i alle enhetene. Enkelte av disse er forbeholdt dyrefrie, ta kontakt ved spørsmål om dette.

Ta kontakt på mail@brunvall.com.
for booking av overnatting.

2 soverom

4-6 personer

Leiligheter

6 koselige leiligheter for 4 personer

Deler av låven er bygget om til 6 koselige leilighet med egen veranda.

I leilighetens første etasje er det kjøkken, sofa, TV og spiseplass. Kjøkkenkroken er velutstyrt, og har komfyr, micro, kombiskap, kaffetrakter/vannkoker og oppvaskmaskin. Annen etasje rommer 2 soverom med 2 sengeplasser på hver og bad med dusj og WC. Det er også mulighet for ytterligere 2 sengeplasser på sovesofa i allrommet. Dyner og puter til 4 (6) personer, eget sengetøy/håndkle kan medbringes eller leies hos oss.

Leiligheten byr på egen veranda, samt felles uteplass med benker og griller. Kabel-TV og wifi er inkludert i alle leilighetene.

Det er mulig å ha med husdyr i leilighetene, men disse skal kun oppholde seg i første etasje. Ikke i møbler eller senger. Følges ikke dette, kan det påløpe ekstra kostnader til rengjøring.

Ta kontakt på mail@brunvall.com.
for booking av overnatting.

2 soverom

4-6 personer

Brunvall Camping i Stavern tilbyr sesongplasser og døgnplasser for campingvogner, telt og bobiler

Veibeskrivelse

Brunvall Gård ligger landlig til i nærheten av Stavern i Vestfold, kun 15 mil fra Oslo. Her har du sjøen, svaberg, eikeskog og flotte turområder i umiddelbar nærhet.

Dame som hjelper en jente i resepsjon
Overnatting i leilighetene på gården